The Lodge

thelodge_carolineroxy1 thelodge_carolineroxy3 thelodge_carolineroxythelodge_carolineroxy4

thelodge_carolineroxy2thelodge_carolineroxy7 thelodge_carolineroxy6

The Lodge utanför Lund kan vara ett av dem mysigaste ställena jag varit på. Det första man möttes av på vägen ifrån parkeringen var en allé med jätte tät skog åt båda håll, såg ut som en scen ur Sagan om ringen typ. Helt underbart med en spa weekend där alltså. Rummen var jättemysiga, maten helt fantastisk och spa avdelningen erbjöd jacuzzis utomhus med en grym utsikt över skogen. Så om någon är ute efter en romantisk weekend i Skåne kan jag varmt rekommendera detta ställe! XX

The Lodge outside Lund can be one of the cowiest places ever. The first thing you saw was a big forrest that looked like it was taken from a scene in The Lord of the ring-movies. Such an amazing place with cosy rooms, amazing food and outside jacuzzis with the best view. Totally worth a visit! XXBLOGLOVIN

Erik Johansson mff

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *