you can’t wait for life

JL_carolineroxy2 JL_carolineroxy3 JL_carolineroxy5 JL_carolineroxy6 JL_carolineroxy4 JL_carolineroxy1

Jacket J.Lindeberg HERE / Jeans Cheap Monday HERE / Boots Acne HERE

Godmorgon Stockholm, I’m back! Iallafall för några dagar. Igår var jag på en förhandspremiär av skräckfilmen Ouija, riktigt obehaglig, haha. Därefter ut och åt middag och hade en mysig kväll. Idag är det dags för lite möten, häng på stan och ut på lite drinkar med min fina Mathilda som är här på besök, woop! XX

Good morning Stockholm, I’m back! At least for a couple of days. Yesterday I went to a preview at the cinema of the movie Ouija, so scary, haha. Then out to dinner and had a cosy evening. Today it’s time for some meetings, hanging out in the city and out for drinks with my beautiful Mathilda that is visiting, woop! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *