gulabla_carolineroxy4agulabla_carolineroxy2agulabla_carolineroxy1 gulabla_carolineroxy5aa gulabla_carolineroxy3

Jacket, t-shirt and jeans – Gul & Blå / Shoes Bruno Premi Sarenza / Tattoo cocoo.se / Photos with Lumix GX7

Godmorgon babes! Underbara dagar som rullar på just nu. Så mycket skratt om dagarna att jag har träningsvärk (Okej, kan vara för att jag blev mördad av min PT iförrgår med, haha). Åt en jättemysig frulle på Riche igår och sen fullt ös med massa möten och jobb. Idag blir det ett modelljobb, lunch och plans med fina Elin Lanto, sedan en drink på Louis Vuitton och därefter är jag inbjuden på en middag/release. Ha en underbaaaar dag! XX

Good morning babes! Wonderful days right now. So much laughter these days that my belly hurts (Okey, it may be so that my PT almost killed me this tuesday, haha). I had such a cosy breakfast at Riche yesterday and then a lot of meetings and work. Today I have one model job, lunch and plans with beautiful Elin Lanto, then a drink at Louis Vuitton and then I’m invited to a dinner/release. Have a wonderful day! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *