gulabla_carolineroxy4agulabla_carolineroxy2agulabla_carolineroxy1 gulabla_carolineroxy5aa gulabla_carolineroxy3

Jacket, t-shirt and jeans – Gul & Blå / Shoes Bruno Premi Sarenza / Tattoo cocoo.se / Photos with Lumix GX7

Godmorgon babes! Underbara dagar som rullar på just nu. Så mycket skratt om dagarna att jag har träningsvärk (Okej, kan vara för att jag blev mördad av min PT iförrgår med, haha). Åt en jättemysig frulle på Riche igår och sen fullt ös med massa möten och jobb. Idag blir det ett modelljobb, lunch och plans med fina Elin Lanto, sedan en drink på Louis Vuitton och därefter är jag inbjuden på en middag/release. Ha en underbaaaar dag! XX

Good morning babes! Wonderful days right now. So much laughter these days that my belly hurts (Okey, it may be so that my PT almost killed me this tuesday, haha). I had such a cosy breakfast at Riche yesterday and then a lot of meetings and work. Today I have one model job, lunch and plans with beautiful Elin Lanto, then a drink at Louis Vuitton and then I’m invited to a dinner/release. Have a wonderful day! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *