Angels only morning

angelsonly_carolineroxy1 angelsonly_carolineroxy3 angelsonly_carolineroxy5 angelsonly_carolineroxy2

Härlig start på dagen med massa presenter ifrån Victoria’s Secret (de har ju öppnat butik på Hamngatan i Stockholm), en tidning och nybakat bröd. Det här brödet är så magiskt lätt att baka, man tillsätter bara vatten. Till och med jag och Cicci löste det, haha. Det är glutenfritt och med massa nyttiga fetter också. Ska bocka av några möten nu, sedan roadtrip ner mot västkusten där spa med syrran väntar! XX

Awesome start of the day with a lot of gifts from Victoria’s secret (they’ve opened a store at Hamngatan in Stockholm), a magazine and fresh bread. This bread is so easy to bake, you just add water. Even me and Cicci managed to do it, haha. And it’s so good with butter with sea salt too. I’m going to some meetings now and then a roadtrip to the west coast to go to a spa hotel with my sister! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Workout

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *