Black book POP UP store

streets_carolineroxy1 streets_carolineroxy3 streets_carolineroxy2 streets_carolineroxy4

Wooop, äntligen öppnar Black Book en popupbutik här i Stockholm. Från och med imorgon hittar ni butiken i Skrapan, under första månaden är det en outletbutik där till exempel t-shirten som jag bär ovan säljs. Från december så kommer det finnas ordinarie sortiment. Sjukt taggad på att se deras nya designs! XX

Woop, finally Black book opens a store here in Stockholm. From tomorrow you’ll find the store in Skrapan, the first month it’s an outlet store where you can find the t-shirt I’m wearing above and a lot more. From december they will sell new designs, can’t wait! XX

BLOGLOVIN

You might also like

Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - Godnatt Keela - Sri Lanka. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *