Black book POP UP store

streets_carolineroxy1 streets_carolineroxy3 streets_carolineroxy2 streets_carolineroxy4

Wooop, äntligen öppnar Black Book en popupbutik här i Stockholm. Från och med imorgon hittar ni butiken i Skrapan, under första månaden är det en outletbutik där till exempel t-shirten som jag bär ovan säljs. Från december så kommer det finnas ordinarie sortiment. Sjukt taggad på att se deras nya designs! XX

Woop, finally Black book opens a store here in Stockholm. From tomorrow you’ll find the store in Skrapan, the first month it’s an outlet store where you can find the t-shirt I’m wearing above and a lot more. From december they will sell new designs, can’t wait! XX

BLOGLOVIN

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *