Create your own sunshine

sunshine_carolineroxy1sunshine_carolineroxy3sunshine_carolineroxy2sunshine_carolineroxy4sunshine_carolineroxy5aSet Saboskirt / Jacket Premonition designs / Photo Madelen Holmström

Saknar redan värmen i Madrid alltså, burr. Som tur är, är det bara 3 veckor kvar tills vi kilar till Sydafrika, vilket är lika med värme, strand och bikini igen. Ska även fota min nästa kollektion där (pirr i magen) och massa modelljobb inplanerade.. och safari! Om det är någon av er som varit i Kapstaden, Johannesburg eller däromkring så är tips mer än välkommet! XX

I already miss the heat in Madrid, it’s so cold here. Lucky me though, it’s only three weeks left until we go to South Africa, which means sunshine, beach an bikini again. I’m shooting my next collection there (so excited!) and some other model jobs.. and safari! If some of you have been to Capetown, Johannesburg or around I’d be so happy for some advices! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *