we found some time

color_carolineroxy4color_carolineroxy2 color_carolineroxy1 color_carolineroxy3Top & Sweater HERE / Shoes Jeffrey Campbell HERE / Scarf IvyRevel

Woop! Både idag och imorgon ska jag spela in reklamfilmer, dock för helt olika ändamål haha. Idag blir det ihop med gänget på Cube. Därefter blir det middag och spa på Grandhotell ikväll med min pärla, tokmysigt. Höst är verkligen spatider. Nu ska jag få håret fixat så måste rusa, ha en underbar dag! XX

Woop! Both today and tomorrow I will shoot commercial movies, two totally different ones though. Today it’ll be together with the Cube team. Later on it’s time for dinner and spa at Grand hotel tonight with my beloved one, so cosy. Autumn is really spa time for me.  Now I’m getting my hair done so I’ve to run, have a wonderful day! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *