Photoshoot X

photshootA pic from the photoshoot for Rebelcircus (got some fake tattoos on)

Igår var en fullspäckad dag! Började med en filminspelning fram till klockan 14, för en välgörenhetsorganisation som ni snart kommer få veta mer om. Jag blev verkligen tagen av att bli utbildad i hur illa miljontals flickor i världen har det, jag önskar det fanns något man kunde göra direkt – för att hjälpa alla. Vi ska jobba ihop för detta och göra skillnad. Senare var jag hos Marre och fick håret fixat, skrattar alltid lika mycket haha, och så var det dags för ett modelljobb innan jag åt middag med finaste Lisa, var på en drink och sedan nattdopp på Grand Hotel’s spa. Badade och åt massa gott till midnatt, älskade Annie hemma igen! Nä nu måste jag rusa här, lika mycket på agendan idag. Ha världens finaste dag! XX

Yesterday was one full day! Started with a shooting for a movie until 2 pm, for a charity project. I felt so bad by learning how millions of girls in our world live under so bad conditions, I wish we could do something right away to help all of them. But we will work together and make a difference. Later on I went to Marre to get my hair done, always laugh so much haha, and then a model job before I had dinner with Lisa, went to a drink and then to Grand Hotel spa. Took a bath and ate raw food until midnight, my babe Annie is home again! Now I have to run, as much things to do today. Have the best day! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *