She just kept on murdering it

taberna_carolineroxy3taberna_carolineroxy4 taberna_carolineroxy2 taberna_carolineroxy1 taberna_carolineroxy5 taberna_carolineroxy6Body belt Caroline Roxy for Bubbleroom HERE / Cardigan Zara / Boots Elizabeth Stuart Sarenza

 

Den här dagen kan jag vara så övertaggad på så vet tusan inte hur den kommer sluta, haha. Ladda med rejäl frulle nu och sedan är det dags för en riktigt rolig plåtning hela dagen lång. Därefter ska jag möta upp bästa brudarna för en grym trerätters-middag, därefter har vi bord på Wall och 02.30 har vi bord på Hells Kitchen, den som inte pallar hela natten är inte välkommen på brunchen imorgon har vi sagt, haha. Let’s move like a freeway! XX

This day I’m so overexcited about so I don’t know how it will end, haha. Starting with a big breakfast now because then I’m doing such a fun photoshoot all day long. Later I will meet up with the best girls for a three course dinner, then we have a table at the club Wall and 02.30 we have a table at Hells Kitchen, those who don’t stay all night are not welcome to our brunch tomorrow we’ve said, haha. Let’s move like a freeway! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *