Spa XX

asiaspa2 asiaspa3 asiaspa1

Förra helgen var jag på Varbergsstadshotell och Asia Spa med min syster. Vi njöt av en stor spasuite med eget badkar, frukt, sushi och en flaska bubbel – för att inte tala om den stora underbara spaavdelningen, den hade man behövt idag haha. Vi var ute hela brudligan igår. Först en trerättersmiddag på mvseet, följt av en sväng till bernies och därefter Wall och Hells Kitchen. Dansade hela natten lång och hade en totalt klockren kväll. XX!

Last weekend I went to Varbergsstadshotell and Asia Spa with my sister. We enjoyed a big spa suite with our own bath tub, fruit, sushi and a bottle of champagne – not to forget the big spa department, I could use that today haha. We went out last night, me and all the girls. Started with a three course dinner, then we went to Bernies, wall and hells kitchen. We danced all night and had a totally blast! XXBLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!