Monday mornin’

goodmorning
Hudvårdsprodukter Emma S / Artikel om mig i norska tidningen det Nye / orka proteingröt HÄR
Skin products from Emma S / an article about me in the Norwegian magazine Det Nye / Protein oat meal

Moooonday mornin’! Aldrig varit så taggad.. Haha jodå, men har haft en så rolig helg och så mycket roligt att se fram emot så det liksom kryper i hela kroppen.. Kickar igång denna måndagen med en reklamfilminspelning. Kl. 8-17 on set! Så det blir hår&make nu, därefter styling och en massa kaffe och sedan kör vi. Hörs lite senare fina! XX

Moooonday mornin’! Never been so excited.. Haha oh yes, but I had the best weekend and I have so much fun to look forward too so I have a hard time being still. Let’s kick this monday with a movie commercial shoot. 8-17 on set! So it will be hair&make now, then styling and a lot of coffee and then we’re on it. Talk later cuties! XXBLOGLOVIN

Posted in: Beauty

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *