Summer love

leopard_carolineroxy1 leopard_carolineroxy4 leopard_carolineroxy7 leopard_carolineroxy6 leopard_carolineroxy5 leopard_carolineroxy3 leopard_carolineroxy2Top & Shorts Sabo skirt / Photo: Madelen Holmström

Mooornin’! Mysdag igår, lunchmöte på Riche med fina Forni, därefter mötte jag upp Annie och sedan gick vi på afternoon tea i Lindex showroom för att kolla på SS15-kollektionen. Efter det stack jag och Malin och tränade och sedan lagade vi en jättegod pastarätt och chokladpudding. Nu ska jag iväg på lite möten. Ha en superdag! XX

Mooornin’! Chill day yesterday, lunch meeting with Riche with beautiful Forni, then I met up with Annie and we went to an afternoon tea at Lindex showroom to see their SS15-collection. Later on me and Malin worked out and made a great pasta dinner and chocolate dessert. Now I’ve to head to some meetings! Have an awesome day! XX BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *