Shouldn’t talk about it

MAD_3931aMAD_3868a MAD_4043a MAD_3933a MAD_3879a MAD_3899a MAD_3927aPants Caroline Roxy For Bubbleroom HERE / Scarf Chanel / Shirt IvyRevel / Shoes Dinsko / Photo: Madelen Holmström

Så underbart att vakna till denna lördag! Igår var en riktigt mysig dag och kväll med mina brudar, en lugn sådan så idag steppar vi upp lite. Börjar med en brunch som Nelly.com bjudit in till för att fira en ny kollektion. Därefter ska vi hem till Jessica och hänga, laga tacos och sedan är det förfest med Marre&gänget, så kul det ska bli! XX

So wonderful to wake up to this saturday! Yesterday was such a cosy day and night with my babes, we just chilled so today we’re speeding it up a little. Starting with a brunch that Nelly.com invited us to to celebrate a new collection. Then we’re heading to Jessica to hang out, make tacos and then we’re going to a preparty, so excited. XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *