BTS X Movie Commercial

lakri_carolineroxy2lakri_carolineroxy3 lakri_carolineroxy4

Här är lite behind the scenes bilder ifrån filminspelningen jag gjorde förra veckan. Först fick vi håret fixat hos bästa Marre, Maggie sminkade och sen åt vi lunch innan vi spelade in hela dagen och kvällen. Haha jag har så svårt att vara helt allvarlig när man spelar in så länge, flamsar och skrattar så får anstränga mig hårt för att vara så allvarlig som på bilderna ovan, får skratta och tönts mig en massa emellan tagningarna istället.. Åh, längtar till att se resultatet nu! XX

Here are some behind the scenes pics from the movie shooting I did last week. First we got our hair done by the best – Marre, Maggie did the make up and then we had lunch before we shot all day and night. Haha, I’ve such a hard time being serious when you shoot all day, I have to concentrate to keep a serious face as on the pics above, I laugh a lot and being silly between the shootings instead, haha. Oh, I long to see the result now! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *