Roxy Balboa

box_carolineroxy3a box_carolineroxy2 box_carolineroxy1a box_carolineroxy4

Boxas kan vara något av det skönaste jag vet! Så härligt träningssätt och inte illa när man får experthjälp från bästa Simpa. Vi kommer plocka med oss boxningshandskar och mitsar till Sydafrika och köra boxpass där. Efteråt åt vi en galet god pasta gjort på grön bön-fettucine från Nutri-nick (en ekologisk pasta utan vete och gluten), creme fraîche, bönor och chili med massa mjölk till. Nu ska jag iväg på möte, luncha med Micke och sen ska jag och Melina iväg på en releasefest, hörs lite senare babes! XX

Boxing can be one of the best things I know. I love that work out and it’s not bad when you have Simpa as a coach. We’re going to bring boxing gloves to South Africa and work out there. Afterwards we ate a great pasta on green bean fettucine (an ecologic pasta), creme fraiche, beans and chili and a lot of milk. Now I’m heading to a meeting, than lunch with Michael and then to a release party with Melina, talk later babes! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Workout

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *