25 to life.

fur_carolineroxy3 fur_carolineroxy7 fur_carolineroxy2 fur_carolineroxy4 fur_carolineroxy6 fur_carolineroxy1 fur_carolineroxy5 fur_carolineroxy8Top Caroline Roxy For Bubbleroom HERE / Faux Fur Lindex / Boots Fiorentini + Baker / Photo Madelen Holmström

Hoppsanhejsan, vilken härlig dag. Efter en härlig lunch var det lite jobb och sedan gick jag, Ellinor och Melina på releasen av tidningen Man som Kevin är modell för. Träffade massa härligt folk och hängde ett tag innan jag mötte upp Stefan för middag på Escalier. Trerätters blev det, varmrätten var Moules Mariniéres, den är så god där – med vin&grädde i. Sen mötte jag upp brudarna igen och gick på premiären av Hunger games, braaa såklart! Tog tuben för första gången på ett tag och missade den precis så fick vänta en kvart.. Stod där lutad mot väggen och såg helt olika människor gå förbi. Tankarna blev precis sådär djupa som dem blir ibland och jag betraktade fina känslor på håll, par som pussades, vänner som skrattade. Så fint livet faktiskt är, bara man öppnar sig för det. XX

Woopiedooe, what an amazing day! After a great lunch it was time for some more work and then me, Ellinor and Melina went to the release of the magazine Man which Kevin is modeling for. Met a lot of amazing people and hung out there for a while before I met up with Stefan for dinner at Escalier. We had a three dinner course and the fav was Moules Mariniéres, it’s so yummy there – with wine and cream. Then I met up with the girls again and went to the premiere of Hunger games, so good ofc! Took the metro for the first time in a while and I missed the first one so I had to wait for 15 minutes. My cell didn’t have any battery so I just observed the people passing by. The thoughts got just as deep as they do sometimes. I watched couples that kissed each other, friend that laughed. So beautiful life really can be, if you just have an open mind. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Paulina Danielsson - Brun utan sol Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *