deep soul x prada

prada2 prada_carolineroxy4 prada_carolineroxy2 prada_carolineroxy5 prada_carolineroxy3Hat Dry Lake / Boots Elizabeth Stuart Sarenza / Sweater Wear it like a star Kappahl

Välkommen lördag! Börjar denna dag med långbrunch och därefter är det dags för plåtning… En lite speciell sådan, alltid kul! Förresten.. imorgon kommer jag bli intervjuad samt hålla föredag på scen på Fotomässan här i Stockholm. Blir megaskoj och hoppas på att träffa massor av er där. Nu ska jag hoppa in i duschen och sjunga, haha. XX

Welcome saturday! I’ll start this day with a long brunch and then it’s time for a photoshoot. A special one, always fun! By the way, tomorrow I’m going to be interviewed and talk about how I photograph at ‘fotomässan’ here in Stockholm. I really look forward to it and to meet some of you there. Now I’m going to hit the shower and sing, haha. XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *