Backstage photoshoot

backstage_carolineroxy3 backstage_carolineroxy4

Woop! Lite backstage bilder ifrån en plåtning i Göteborg. Försöker knäppa av lite sådana ibland. Igår var det en annan typ av plåtning, fick på mig en röd peruk ibland, bet i en klocka, dansade med en diskokula, slogs med en kille osv, haha, älskar såna plåtningar när man bara får balla ur. Idag blir det dock på med min egendesignade kostym för att hålla föreläsning på fotomässan, morsning! XX

Woop! Here are some backstage pics from a shoot in Gothenburg. I try to shoot some of those sometimes. Yesterday it was a different shoot. I had a red wig, danced with a disco ball, fought with a guy and so on, haha, I love those kind of shoots when you can freak out just a little. Today I’m putting my own designed suit on to hold a presentation about photographing, cheers! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *