Propeller seeds

a_carolineroxy1 a_carolineroxy3 a_carolineroxy4 a_carolineroxy5 a_carolineroxy2Jacket J.Lindeberg / Boots Elizabeth Stuart Sarenza

En sån riktig höstfavorit är som ovan en längre kappa/stickad tröja i lager på lager och lårhöga stövlar.  Har typ ont i magen idag för jag skrattade så mycket igår. Jag spelade in TV hela dagen ihop med Daniel Paris, Kristian Täljeblad och Amy Diamond – så himla fina och härliga människor! Det blev både skratt, djupt, pinsamt och läskigt och resultatet får ni se med start redan nästa vecka i Aftonbladet’s Membersclub. Idag är det dags för att styra mot Göteborg och modelljobb! Ha en underbar dag, XX

One real fav for the autumn is as above a long coat/knitted sweater, layer on layer and over knee boots. Today my belly hurts because all of the laughter yesterday. I shot a TV show all day with Daniel Paris, Kristian Täljeblad and Amy Diamond – such amazing and beautiful people! It were laughter, deep talk, embarrassing and scary and you’ll see the result in next week in Aftonbladet’s Members club. Today I’m heading to Gothenburg for some modeling! Have an awesome day, XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *