TV: Members club

membersclub_carolineroxy membersclub_carolineroxy2 membersclub_carolineroxy3 membersclub_carolineroxy4

Här är massa bilder ifrån i måndags när jag var på TV-inspelning hela dagen. Sjukt intensivt och tusen av känslor på en och samma dag, haha. TV är så grymt kul verkligen, love it! Idag ska jag göra ett modelljobb hela dagen i Göteborg och sedan hem. XX

Here are a lot of pics from this monday when I did a TV-recording all day. Really, really intense and a lot of feelings in one day, haha. TV is so crazy fun to do, love it! Today I’m doing a photoshoot all day for a store in Gothenburg and then I’m heading home to Stockholm. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *