NEXT: South africa

aparadise5

Näääämen asså orkar inte vad det bara pirrar i hela kroppen.. Är liksom på väg till Sydafrika!!! Om någon av er hängt på Arlanda och sett något som ser ut som en hund som springer runt i en cirkel och jagar sin svans så fort att det bara ser ut som ett snabbt streck så är det antagligen jag för så exalterad är jag (och antagligen ser jag lika dum ut när jag är övertaggad också, haha). Jag är så glad så jag typ ska bli bästa kompis med Pumba och äta insekter på savannen. Ska fota så galet mycket till bloggen i ett försök om att ni ska känna att ni också är på plats! XX

Ooooh, I can’t believe how craaay this is. I’m on my way to South Africa! If anyone of you has been at the airport and seen something that looks like a dog running around in a circle, chasing its tail it was probably me because that’s how over excited I am about this (and I think I look as dumb as that too, haha). I’m just so happy about this that I want to be best friends with Pumba and eat bugs at the savanna. I’m going to take so much photos for the blog that you feel like you’re there too! XXBLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *