HEAD #24hrjoy

head_carolineroxy2 head_carolineroxy1

Nu är jag ju visserligen i värsta sommarvärmen, haha, men jag älskar verkligen livet på fjället. Bo i en mysig stuga med utsikt över fjället, äta grötfrukost och sedan ge sig ut i backen, gå på afterskii, komma hem och slänga sig i jacuzzin eller in i bastun när man är sådär mosig, dricka varm oboy med mashmallows och grädde.. Älskar såna semestrar minst lika mycket och åker gärna både skidor och snowboard. Är så sugen på att testa dessa skönheter ovan ifrån HEAD! XX

Even though I’m in the heat in South Africa right now I’m still so excited to try these beauties from HEAD. I love the skiing life. Live in a cabin with a view over the mountains, eat a big breakfast and then head out to the ski slope and ski all day, go to the after skii, get home and take a bath in the jacuzzi, drink hot chocolate with cream on top. Oh, I love those trips too and I love to both skiing and snowboarding. XXBLOGLOVIN

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *