newspaper_carolineroxy1

Förra veckan blev jag intervjuad för en tidning och resultatet ser ni ovan. Det var en rolig intervju eftersom det inte bara var vanliga frågor utan även ‘antingen eller’ och frågesport. Skorna på bilden är ifrån min egen kollektion och går köpa HÄR. Måste rusa nu men är tillbaka senare, ha en fin morgon! XX

Last week I did an interview for a magazine and the result is above. It was a fun interview since it wasn’t only the random questions but also a quiz and a ‘either or’. The shoes on the pic are from my own clothing line and you can buy them HERE. Have to run now but I’ll be back later, take care! XXBLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *