newspaper_carolineroxy1

Förra veckan blev jag intervjuad för en tidning och resultatet ser ni ovan. Det var en rolig intervju eftersom det inte bara var vanliga frågor utan även ‘antingen eller’ och frågesport. Skorna på bilden är ifrån min egen kollektion och går köpa HÄR. Måste rusa nu men är tillbaka senare, ha en fin morgon! XX

Last week I did an interview for a magazine and the result is above. It was a fun interview since it wasn’t only the random questions but also a quiz and a ‘either or’. The shoes on the pic are from my own clothing line and you can buy them HERE. Have to run now but I’ll be back later, take care! XXBLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *