Winter chic

millami

Innan jag flydde landet så var jag hos Millami och stylade höst & vinter-outfits! Dem har så himla mycket fint så det var inte svårt att få ihop 8 olika outfits. Dessutom fick jag hänga med världens härligaste team och sötaste hund. Ni hittar alla 8 outfits och produkter HÄÄÄR. XX

Before I left Sweden I went to Millami and styled autumn & winter-outfits! They have so much nice there so it wasn’t hard to style 8 different outfits. Also I got to hang out with the best team ever and the cutest dog. You can find all 8 outfits products HERE. XX

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - hair thoughts Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Födelsedagshelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *