stepping up my game

bold_Carolineroxy2 bold_Carolineroxy1bold_Carolineroxy6bold_Carolineroxy3bold_Carolineroxy5bold_Carolineroxy6aJacket HERE /  Shoes HERE / Shorts & Socks Misbhv

Igår började vi dagen med att åka till en kåkstad ute i Langa där Project Playground håller till. Vi fick hjälpa till och leka med barnen. Det fixades mat, julpynt, julklappar osv. Så underbart fint att få hjälpa till. Det är helt otroligt vilken glädje som finns i dessa barn trots att de har det många många gånger sämre än människor som klagar dag in och dag ut. Jag vill verkligen fortsätta jobba med välgörenhet, tillsammans är vi verkligen starka. Nu ska vi iväg på en roadtrip, vid ett stopp finns det vilda pingviner och ett annat massa apor. Gäller att hålla i kameran, haha! XX

Yesterday we started the day with going to a township in Langa where Project Playground are working. We helped out and played with the kids. Food, christmas decorations and christmas gift. So amazing to be able to help. It’s so beautiful to see the joy in the children even though the have it much worse than a lot of people that just complain all the time. I really want to continue working with charity, together we really are strong. Now we’re off to a roadtrip, one place with wild penguins and one with baboons. Have to keep my camera close, haha! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *