Never ending story

beach_carolineroxy7 beach_carolineroxy5 beach_carolineroxy3 beach_carolineroxy8 beach_carolineroxy4 beach_carolineroxy6 beach_carolineroxy1 beach_carolineroxy9Shorts HERE / Bikini Black milk clothing

Finns det någon bättre känsla än att gå barfota? Jag älskar att gå barfota, jag gör det kanske lite för ofta. Gick in på Ica i Varberg i somras barfota och fick ett gäng konstiga blickar, haha. Men jag tycker det är så himla härligt. Det är en sån frihet över det. På tal om frihet, jag är så glad att vara här just nu. Jag hittar så mycket inspiration till mitt designande och möter så underbara människor. Är så tacksam. Hoppas ni får en underbar dag! XX

Is there any better feeling than walking barefoot? I love to be barefoot, maybe I do it a little to often. I went into the super market in Varberg last summer and people looked at me so strange, haha. But I think it’s so amazing. It’s so much freedom. Speaking of freedom, I’m so happy to be here right now. I find so much inspiration to my designing and meet so much amazing people. I’m so grateful. I want to wish you a wonderful day! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *