LEO

lion3

Alltså Sydafrika…. Jag är typ mållös. Kan hända också att jag skaffat en lägenhet här. Så stannar till mitten av januari istället. Haha, jag kunde bara inte hålla mig, vill liksom inte lämna! Igår gjorde jag två modelljobb och idag ska jag plåta med en grym fotograf som är härifrån Kapstaden. Måste rusa nu men senare idag kommer massor av bilder ifrån när vi var i kåkstaden i Langa! XX

Oh, South Africa. I’m speechless. Ok, I have to admit I got myself an apartment here. So I stay until mid January instead. Haha, I just couldn’t resist, I don’t want to leave! Yesterday I did two model jobs and today I’m shooting with an awesome photographer who’s from Cape Town. I’ve to run now but I’ll post a photo bomb from when we went to the township in Langa later today! XXBLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - En hjärnskakning och influensa senare... Sandra Lindahl - Helgen med VG Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *