#JofamabyRoxy SS15

jofamasthlm1 jofamasthlm3 jofamasthlm2

Woop! Jag har ju plåtat lookbooken för min nästa skinnjackekollektion här nere i Sydafrika och kom på att jag helt missat att visa denna lilla sneak peak på min SS15-kollektion. Det blir alltså pastell, sååå härligt med färg! Var ju även megahärligt att vara ute på båten på strandvägen med resten av Jofama-gänget. Längtar galet tills kollektionen släpps! XX

Woop, I have shot my lookbook for my next leather jacket collection here in South Africa and I remembered I’ve totally forgotten to show this sneak peak of my SS15-collection. So amazing with color! It was also great to hang out on the boat together with the rest of the Jofama-team. I really long to the release of the collection! XX

BLOGLOVIN

You might also like

Keela - Sri Lanka. Sandra Lindahl - Live från Stockholm Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Sandra Lindahl - HELGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *