Needs: Coffee + Sunshine

starbucks_carolineroxy5 starbucks_carolineroxy3 starbucks_carolineroxy1 starbucks_carolineroxy4 starbucks_carolineroxy2Heels Jennie-Ellen / Dress Brandy Melville / Shades Le Specs

Det är Lucia idag men jag har inte så mycket julstämning, haha. Kan bero på att det är sol och 30 grader varmt idag. Jag har inte firat jul i Sverige på ganska länge och det blir inte så i år heller. Brukar alltid försöka hitta så mycket julmat som möjligt ändå, och pynta med massa julpynt så man får lite julstämning. Det viktigaste är att umgås med människor man bryr sig om och att sprida kärlek! XX

It’s Lucia today and I don’t feel that christmas vibe, haha. Maybe it’s because it’s sun here and 30 degrees today. I haven’t been celebrating christmas in Sweden for some years now and I’m not going to do it this year either. I always try to find as much christmas food I can and decorate with christmas things. The most important thing is to hang out with people you care and spread love! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *