Safari X

safari_carolineroxy5 safari_carolineroxy8bsafari_carolineroxy7safari_carolineroxy4 safari_carolineroxy3 safari_carolineroxy2

Safarin var ju som sagt tidigare helt magisk. Jag fotade med min Lumix GX7 och hade mitt objektiv med 35-100 mm brännvidd på, vilket gjorde att jag kunde ta riktiga närbilder av djuren (som ibland var läskigt nära, haha). En av dem mäktigaste känslorna jag upplevt var att vara så nära de vita lejonen. Galet! XX

The safari was amazing. I shot with my Lumix GX7 and used my lens with 35-100mm focal length, which made it possible to take close ups of the animals (that was crazy close sometimes, haha). One of the most powerful feelings I’ve ever had was to be so close to the white lions. Crazy! XXBLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *