Wildfox X Pineapple

pineapple_carolineroxy1 pineapple_carolineroxy4 pineapple_carolineroxy5 pineapple_carolineroxy3

 

Moornin’ babes! Igår började jag dagen med en brudfrulle på balkongen, därefter ett möte och planering om ett nytt modelljobb här nere och sedan dagsfest på Grand vid Waterfront, så najs! Nu blir det lite jobb – plåtning och sedan en tvådagars musikfestival i solskenet. Kan verkligen inte klaga just nu. Älskar att dansa barfota! XX

Moornin’ babes! Yesterday I started the day with a babe breakfast at my balcony, then I went to a meeting and planning for a new model job here and then day party at Grand by Waterfront, so amazing! Now it’s time for some work – photoshoot and then a two days music festival in the sunshine. I can’t complain right now. Love to dance barefoot! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *