Pink mornin’

goodmorning_carolineroxy4 goodmorning_carolineroxy2 goodmorning_carolineroxy3Oat meal with protein powder from Fitnessguru – the best!! <3

Godmorgon raringar! Upp tidigt idag för att åka till ett underbart vackert hus och göra en plåtning för Gooseberry. Ska svänga förbi Sumo på hörnet först och köpa med en vanilj&banan-smoothie, blivit lite av en rutin. Åh, jag och Jasmine bokade precis in att vi ska åka och rida på hästar på stranden här, alltså hur tokigt megamysigt är det? XX

Good morning babes! Up early to go to a wonderful house and do a shoot for Gooseberry. I’m going to Sumo by the corner first to buy a vanilla&banana-smoothie, I’m so into that. Oh, me and Jasmine just booked to go horseback riding by the beach here, how super mega fun is that? XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *