Pink mornin’

goodmorning_carolineroxy4 goodmorning_carolineroxy2 goodmorning_carolineroxy3Oat meal with protein powder from Fitnessguru – the best!! <3

Godmorgon raringar! Upp tidigt idag för att åka till ett underbart vackert hus och göra en plåtning för Gooseberry. Ska svänga förbi Sumo på hörnet först och köpa med en vanilj&banan-smoothie, blivit lite av en rutin. Åh, jag och Jasmine bokade precis in att vi ska åka och rida på hästar på stranden här, alltså hur tokigt megamysigt är det? XX

Good morning babes! Up early to go to a wonderful house and do a shoot for Gooseberry. I’m going to Sumo by the corner first to buy a vanilla&banana-smoothie, I’m so into that. Oh, me and Jasmine just booked to go horseback riding by the beach here, how super mega fun is that? XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Paulina Danielsson - UVI Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Paulina Danielsson - Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *