Yogaire

yoga_carolineroxy3a yoga_carolineroxy4 yoga_carolineroxy1a yoga_carolineroxy2Proteinpannkakor & Lejontämjaren – guld!

Jag älskar att ha tusen bollar i luften (no kidding?! haha), resa runt överallt, göra massa roliga saker och tycker det är rätt tråkigt att liksom bara vara. Men att ta hand om kroppen och verkligen slappna av är verkligen galet viktigt. Igår testade jag Yogaire ihop med Maxinne och det var så himla underbart. Kändes verkligen som att man flöt i luften, flög som en fågel och ja, så svårt att förklara så man måste nog testa. Före passet åt jag mumsiga proteinpannkakor och läste Lejontämjaren som fina Camilla precis lanserat och skickade hem till mig, är helt fast!  XX

I love to have thousands of things going on, no kidding?! haha. Travel around, do a lot of fun things all the time and I get so bored of sitting in one place for too long. But to take care of the body and to relax is so crazy important. I tried Yogaire with Maxinne yesterday and it was so amazing. Before the work out I ate protein pancakes and read Lejontämjaren that Camilla just launched and sent to me, I’m stuck! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Workout

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - Vårdepp Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *