Popping bubbles

pony_carolineroxy6 pony_carolineroxy5 pony_carolineroxy4 pony_carolineroxy2 pony_carolineroxy1 pony_carolineroxy3 pony_carolineroxy7Shades UNIF / Top Brandy Melville / Sneakers Adidas / Jacket Madlady

Så mysig julafton, har sån härlig känsla i kroppen. Och det blir bara bättre. Ska träffa hela mega Boråsbrudgänget idag för en riktig gymnasie-reunion och dansa hela natten, samt hinna fira min fina Nathalie och imorgon ska jag äta frulle med Rebecca som jag upplevt så mycket äventyr med, därefter vidare till mormor där det blir mer julfirande. Hon bor mitt ute i ingenstans och det är så galet mysigt, sen blir kvällen med Mathilda. Vill återigen bara uttrycka min uppskattning till alla dessa fina vänner som jag får träffa nu kring jul, riktiga vänner som alltid finns där. Guld värda är ni! Hoppas ni alla får en helt fantastisk fortsättning på julen, sprid kärlek och uppskattning! XX

Such a cosy christmas Eve, I have the best feeling in my body. And it get’s better. Today I’m meeting up with the whole Borås girl crew, a reunion and then dancing all night, celebrating my beautiful Nathalie’s birthday and tomorrow I’m having breakfast with Rebecca that I’ve experienced so many adventures with, then going to my grandma for more christmas celebrating. She lives in the middle of nowhere and it’s so crazy cosy. I’ll later spend the evening with Mathilda. I can’t describe how grateful I am to have all these friends around during christmas, real friends who are always there. You’re the best! Hope y’all have a fantastic christmas, spread love and be grateful! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Midsommar på Bali

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *