Juica

juica juica

Jag känner mig så fylld av energi och som jag fått en helt galen energiboost. Jag har testat på att juica med hjälp av färskpressade, pastöriserade juicer ifrån Juica. Genom att juica kan man bland annat hjälpa kroppen att hålla sig basisk och minska risken för försurning. Grundregeln är att frukt och grönt skapar basiska reaktioner i kroppen medan annan föda skapar en sur reaktion. Försurning kan innebära dålig matsmältning, trötthet, gallsten, skört skelett, dålig syn, diabetes osv.
Du får 6 st 500 ml juicer att dricka om dagen (min favorit är rödbeta!). Utöver det kan du dricka vatten och te, och jag ska erkänna att jag fuskat lite – men bara med frukt! Att juica behöver inte vara extremt för att göra nytta, man kan t ex välja att bara juica till frukost. Tanken är att man ska leva sitt liv som vanligt och jag har faktiskt känt mig (ännu) piggare än vanligt dessa dagar och känt att kroppen blivit väldigt glad 🙂 Jag trodde att jag skulle känna mig trött men det har bara blivit tvärtom och jag känner att jag vill fortsätta med dem gröna juicerna till frukost för att det är en så härlig kickstart på dagen och man får i sig så mycket energi! Är helt exalterad, haha 🙂 <3

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Late evenings.. Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *