Brows on fleek

fransar1 bryn

I tisdags besökte jag Sadaf på Sweet Ambrosia och deras Östermalms salong fyller 1 år i mars. Så jag ville kika förbi och vara med och fira!  Sadaf hjälpte mig med att göra det nyaste på marknaden, nämligen ögonbrynstatuering med 3D strå teknik! Coolt va?! Som ni kanske vet var jag ju med om en olycka där mitt ögonbryns snittades och håret där växte aldrig tillbaka, så detta var perfekt!

Jag ska förklara för er vad det är, många knepiga ord men så simpelt! 3D-Tattoo är en permanent kosmetisk tatuering, hur den skiljer sig från ”vanlig bryntatuering är att man gör den med moderna innovativa 3D strå teknik metoden. Man tatuerar alltså tunna strån i 3D effekt direkt på huden i dina egna bryn. Man skapar alltså en illusion av en tätare och fylligare hårväxt till brynen. (3D = olika färger för att det ska se så verkligt ut som möjligt). Mitt besök startade med en konsultation där vi gemensamt, stylisten och jag, målade upp de perfekta brynen för mig. Viktigaste delen av besöket är att man är tillfreds och nöjd med skissen innan vi påbörjade själva behandlingen. I skissen ser vi till att formen och färgen passar efter dina önskningar. Sen gjorde det lite ont 😉 men kolla in resultatet! Det gick mycket snabbare än vad jag trodde. Istället för 2,5h så var vi klara efter 2 h. Nu ska jag vänta i ca 6 veckor innan jag kanske ska på återbesök. Det beror på hur mottaglig min hy och pigmentering är för färgen.

Starkt att rekommendera till alla!
”You’re simple solution”

Nu har dessutom Sweet Ambrosia världens erbjudande hela mars ut! Ange bara koden MARS
2000kr inkl. Återbesök
(Ord. Pris 3495kr inkl. Återbesök)
Passa på!! 😀

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Late evenings..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *