summer vibes

lucky1 lucky2 lucky3

Woop! Ska kila iväg på plåtning nu. Kl 10-14 är det sagt så därefter tänkte jag slänga i mig lunch och sen lämna kommentarer på massa prover som ramlat in här hemma. Snart, snart, snart släpps min helt egna kollektion med en så himla härlig twist på. Kan verkligen inte vänta längre, så himla magiskt ska det bli. Det börjar bli vår också, nästan så man vill gå barbent. Okej, bara nästan. Men jag drömde om New York inatt, gör det allt mer ofta nu, är det ett tecken? Jag är en sucker för tecken. Tror på ödet och grejer, vem gör ens det?

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Red dress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *