Wednesday wanties

wanties
Calvin Klein set here / Adidas superstar here / Alexander Wang bomber here / Raybans here 

Våren är här! Då blir man ju magiskt sugen på riktigt våriga plagg, hehe 😉 När solen börjar titta fram blir jag alltid oerhört sugen på att bära sportiga looks. Sporttopp med ett linne över, ljusa slitna jeans, bomberjacka och självklart sneakers till det. Solklar kombo! Xx

The spring is here! And I’m so excited about the spring pieces 😉 When the sun starts shining I’m always so excited about wearing sporty looks. A sport top with a tank top, light blue jeans, a bomber jacket and of course – sneakers! The best combo! Xx

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Animal rescue center. Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Josephine Qvist - MITT NYA ÅR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *