Wednesday wanties

wanties
Calvin Klein set here / Adidas superstar here / Alexander Wang bomber here / Raybans here 

Våren är här! Då blir man ju magiskt sugen på riktigt våriga plagg, hehe 😉 När solen börjar titta fram blir jag alltid oerhört sugen på att bära sportiga looks. Sporttopp med ett linne över, ljusa slitna jeans, bomberjacka och självklart sneakers till det. Solklar kombo! Xx

The spring is here! And I’m so excited about the spring pieces 😉 When the sun starts shining I’m always so excited about wearing sporty looks. A sport top with a tank top, light blue jeans, a bomber jacket and of course – sneakers! The best combo! Xx

Posted in: Shopping

You might also like

Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Just having a bath.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *