Wednesday wanties

wanties
Calvin Klein set here / Adidas superstar here / Alexander Wang bomber here / Raybans here 

Våren är här! Då blir man ju magiskt sugen på riktigt våriga plagg, hehe 😉 När solen börjar titta fram blir jag alltid oerhört sugen på att bära sportiga looks. Sporttopp med ett linne över, ljusa slitna jeans, bomberjacka och självklart sneakers till det. Solklar kombo! Xx

The spring is here! And I’m so excited about the spring pieces 😉 When the sun starts shining I’m always so excited about wearing sporty looks. A sport top with a tank top, light blue jeans, a bomber jacket and of course – sneakers! The best combo! Xx

Posted in: Shopping
Kommentarer (2)

You might also like

Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Paulina Danielsson - Välkommen till familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *