don’t let me down

mirror_carolineroxy3
Top Caroline Roxy for Bubbleroom / Sneakers Adidas Sarenza / Jeans G-star

 

Som jag nämnde igår, vårkänslor!! Kan man verkligen bli så taggad och lycklig när våren är på gång som jag är just nu? Då har jag ju ändå bott i LA större delen av vintern och missat det värsta rusket. Men det är något visst med våren när träden blir gröna, fåglarna sjunger och blommorna börjar poppa. Imorgon har jag reklamfilmsinspelning hela dagen, så taggad för det! Ha en underbar dag 😀 Xx

As I said yesterday, spring feelings! Is it even possible to get this excited and happy when the spring is arriving as I am right now? I even lived in LA during most part of the winter and missed the worst winter weather. But it’s something about the spring when the trees get green, the birds are singing and there are beautiful flowers everywhere. Tomorrow I have a commercial movie shoot all day that I’m so excited about. Have an amazing day 😀 Xx

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *