Ready for takeoff

ammieroxy3a

Wooop! Väskorna är packade och vi är så galet laddade, taggade och redo för en vecka på Fuerte Ventura. Vi åker alltså dit för att lära känna stället, testa alla träningsmöjligheterna och bli ordentligt förberedda inför vår träningsresa Fit & Fab by Caroline Roxy & Amelie Håkansson. Resan avgår 23 augusti och går att boka här!

Woop! The bags are packed and we’re so crazy excited, happy and ready for a week at Fuerte Ventura. We’re going there to get to know the place, try out all the work out possibilities and get so ready for our work out trip Fit & Fab by Caroline Roxy & Amelie Håkansson. The trip will be the 21st of august and you can book it here!

Posted in: Travels, Workout
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *