Got no time to lose

carolineroxy_danielwellington DW2a

Alltid när jag inte bär en klocka så känner jag mig typ naken om handleden, haha. Någon som känner igen sig? Jag har en ny tunn och stilren klocka ifrån Daniel Wellington som heter Classic St Mawes (här). Jag gillar att den bära den när jag är lite mer finklädd. Just nu får du 15 % rabatt i samarbete med Daniel Wellington med min personliga kod CAROLINEROXY genom att klicka här 🙂 Funkar i hela världen och det är fri frakt! Puss

Everytime I don’t wear a watch I feel like something is missing. I got a new thin and stylish one from Daniel Wellington that is called Classic St Mawes (here:, I feel like this one is a good match when you were something more feminine.
Right now you’ll get 15% off everything in collaboration with Daniel Wellington with my personal code CAROLINEROXY ,  see all products HERE. Available worldwide and free shipping!

Posted in: Shopping

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Gult är inte fult
  • Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Jag orkar inte… du ser så himla bra ut! Herregud kvinna 🙂 Och gällande klockan så är DW min absoluta favorit också. Hade gärna haft en i varje färg.

    25:årig morsa till Oliver ett år, boendes i Göteborg. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *