Roar from the jungle

nakd_carolineroxy1aSet from Nakd fashion

Så underbart härligt att vakna upp här på Fuerte Ventura! Igår efter vi kommit fram kikade vi igenom hela stället (stort!!), åt middag och sen tog vi ett fotbad och somnade tidigt. Idag blir det massa träning, så taggad!!

So amazing to wake up here at Fuerte Ventura. Yesterday when we got here we checked the whole place, went to dinner, took a bath and fell asleep early. Today we’re going for different work outs, so excited!

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Animal rescue center. Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Josephine Qvist - MITT NYA ÅR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *