XX XY FILA

fila fila2

Yaaaay! Hur mycket old school-vibbar får man av detta? Känns som det är typ 1999 igen, man dansade runt till Spice Girls i sin freestyle och kände sig asball i sina FILA-kläder. Vissa saker bara älskar man ju när dem kommer tillbaka i modet.. Som detta! 😀 Imorgon släpps hela kollektionen här.

Yaay! How much old school-vibes is this? Feels like it’s 1999 again, dancing around with Spice Girls in your freestyle and you felt so dope with your FILA-clothing. I must say I just love when some things are trendy again.. Like this! 😀 Tomorrow the whole collection is released here.

Posted in: Shopping

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Red dress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *