God bless givenchy

robinroxy12 robinroxy14a robinroxy11
T-shirt and sweater Givenchy / Leather pants Caroline Roxy for Bubbleroom / Boots Dr Martens Sarenza
Model: Robin / Photo: O. Jettman

 Dröm när man får sitta uppe i luften på plåtning, haha 🙂 Förresten. Vi har det så magiskt här på den här lilla ön. Så underbart härliga dagar och så, så mycket skratt. Som om man svävar på moln och vill typ seriöst inte lämna detta ställe. Vi hikeade högst upp på bergen här och bara såg ut över ön, med vinden i håret och bara andades in energin. Helt obeskrivligt.

Like a dream when you’re sitting up in the air during a photoshoot, haha 🙂 By the way, me and Amelie are having the best time here at this amazing island. So amazingly wonderful days and so, so much laughter. It’s like a dream and seriously we don’t wanna leave this place. We hiked up the mountains and looked out at this island, with windy hair and just breathed in the energy. Speechless. 

Posted in: Outfits, Photoshoots

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *