Secret project

skapaskillnad2 skapaskillnada skapaskillnad5a skapaskillnad4 skapaskillnad5

Woop! Som ni kanske listat ut har jag, Lisa, Madde och Alex ett så galet bra projekt på gång. Idag gör vi en studiofotografering just för detta projekt och jag är så himla taggad på när allt släpps. Jag tror ni kommer älska det!! 🙂

Woop! As you may now me, Lisa, Madde and Alex have an amazing project we’re working on. Today we’re in the studio shooting for this project and I’m so excited for the release. I think you’ll love it!! 🙂

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *