where the wind takes me

ivyrevel_carolineroxy1 ivyrevel_carolineroxy4Top and kimono Nakd / Pants Ivy Revel / Shades Rayban

Godmorgon! Ännu en fartfylld dag 🙂 Precis gjort en hĂ€rlig smoothie och havregrynsgröt jag ska njuta av innan en dag fylld av möten. IkvĂ€ll ska jag pĂ„ förhandspremiĂ€r av Andy Warhols utstĂ€llning pĂ„ Artipelag i Stockholm – det blir middag och njuta av hans grymma bilder. Sen hem och packa för imorgon pyser vi till Amsterdam! Hoppas ni har en finfin torsdag 🙂 Xx

Good morning! I just did a smoothie and oatmeal that I’m gonna enjoy before I start this day filled with meetings. Tonight I’m going to the preview premiere of Andy Warhol exhibition at Artipelag in Stockholm – dinner and enjoying his awesome pics. Then home to pack my bags because tomorrow we’re flying to Amsterdam! Hope you’re having a beautiful thursday! 🙂 Xx

Posted in: Outfits
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *