miracle

kapten_carolineroxy_april1A kapten_carolineroxy_april1d kapten_carolineroxy_april1b

Top H&M / Shorts IvyRevel

Yippieyaaay! Idag börjar dagen tidigt med heldagsplåtning i studio. Direkt efter ska jag iväg på en väldigt rolig middag med inte mindre än Ola Salo. Jag ska få se backstage hur det ser ut på Göta Lejon där han har sina föreläsningar, se scenkläderna och snacka och äta. En speciell grej är att när min syster gick bort lyssnade jag på hans låt ‘tell me this night is over’ på repeat hela natten efter att jag fick beskedet. Den låten betyder därför mycket. Xx

Yippieyaay! Today I’m starting the day early with a full day photoshoot in a studio. Right after I’m going for a special dinner with the singer Ola Salo. I’m gonna see how it looks backstage and see the stage clothing, talk and eat dinner. One special thing is that when my sister passed away I listened to his song ‘tell me this night is over’ on repeat the whole night after I got to know. That song means a lot of course. Xx

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *