are you coming to the tree?

robinroxy_army1 robinroxy_army3 robinroxy_army2
Model Robin Sebastian / Photo Oscar Jettman

Alltid så underbart att plåtas med Robin och Oscar! Så mycket skratt! Denna plåtning gjorde vi förra veckan och det var iskallt i Stockholm, haha. Vi har en sjukt massa roliga projekt kommande till sommaren som även kommer vara perfekta om man vill stylas ihop med sin pojkvän/vän 🙂 Xx

Always a pleasure shooting with Robin and Oscar! So much laughter. This shot we did last week and it was ice cold in Stockholm, haha. We have a lot of upcoming projects this summer and it will be awesome if you want to style outfits together with your boyfriend/friend 🙂 xx

Posted in: Outfits, Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Late evenings..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *