Hedwig

olasalo_carolineroxy2 olasalo_carolineroxy1 olasalo_carolineroxy3 olasalo_carolineroxy4

I förra veckan var jag och fick en tjuvkik av musikalen Hedwig som kommer spelas på Göta Lejon under Maj här i Stockholm och med Ola Salo som huvudrollen. Först fick jag en rundvisning backstage och Ola berättade lite om musikalen och hur idéen skapades och därefter fick vi se några nummer innan vi avslutade med en fantastisk middag. Ska lätt gå på den riktiga premiären!! Älskar verkligen musikaler och det är så sjukt häftigt att se hur dem löser allt ifrån ombyten till repliker och sång på samma gång! 😀 Xx Man bokar biljetter HÄR 😀

Last week I went to the theatre Göta Lejon in Stockholm to get a preview of the musical Hedwig. It will be shown during May and the lead role is performed by Ola Salo. First I got to see backstage and then talk with Ola about the musical and the idea behind it, then we saw some parts from the show and ended with dinner. I really love musicals and its so cool how they manage everything from clothing changes to acting and singing at the same time! 😀 Xx

Posted in: Events

You might also like

Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Late evenings..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *