BTS – Costa navarino

costanavarino_carolineroxy2 costanavarino_carolineroxy3 costanavarino_carolineroxy4 costanavarino_carolineroxy1 costanavarino_carolineroxy5

Här kommer andra delen av backstage-bilder ifrån Costa Navarino, Grekland. Vi var ju där i 6 dagar så är en hel bilder och videos (men dem är jag bara så sjukt flummig/barnslig och sprallig i så besvarar er dem så länge HAHA eller så får ni följa mig på snapchat: carolineroxy om ni vågar).. Längtar så himla mycket nu tills allt släpps!!! Bästa resan. Xx

Here’s the second part of backstage-pictures from Costa Navarino, Greece. We spent six days so there’s a lot of pics and videos (but I’m so foolish, childish and crazy in those so heh, you can follow me on snapchat: carolineroxy if you dare).. I look forward to see the result so much! Best trip. Xx

Posted in: Photoshoots, Travels

You might also like

Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - Tillbaka i Stockholm Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *